Wilt u een boek kopen ter ondersteuning van onze stichting?


Niek van Oijen heeft over zijn eerdere ervaringen als vrijwilliger in Cambodja een tweetal boeken geschreven en aansluitend een autobiografie geschreven. De netto-opbrengst van de verkoop van deze boeken komt geheel ten bate van onze stichting.

Mijn maand in Cambodja


Na zijn verblijf in Cambodja heeft Niek van Oijen het boek "Mijn maand in Cambodja" geschreven waarin hij zijn ervaringen als vrijwilliger met u wil delen. Het boek is geschreven als ondersteuning van de stichting Children of Arai village. De totale opbrengst van het boek komt daarom ook ter beschikking aan de stichting. Dit boek is ook als e-book beschikbaar in de Engelse taal. De prijs van dit boek is €16,95 (exclusief €3,45 verzendkosten). Het boek is ook beschikbaar als e-book in het Engels met als titel "One month in Cambodia". De prijs van het e-book is €9,95.


De terugkeer naar Cambodja & naar mijzelf


Het vervolg op het boek ''Mijn maand in Cambodja'' is beschikbaar en heeft de titel ''De terugkeer naar Cambodja & naar mijzelf''. Ook voor dit boek geldt dat alle opbrengsten volledig ingezet zullen gaan worden voor het ondersteunen van de stichting. De prijs van dit boek is 17.95 euro (exclusief verzendkosten). Dit boek is ook als e-book beschikbaar in de Engelse taal. Ook dit boek is beschikbaar als e-book in het Engels voor een prijs van €9,95. De titel is "Revisiting Cambodia.


Alle maskers zijn verdwenen


Autobiografie van Niek. De prijs van deze 372 pagina's tellende autobiografie is 19.95 euro (exclusief verzendkosten), de gehele netto opbrengst gaat naar de stichting.


Een sprookjesachtige ontmoeting – aan de voet van de Mont Ventoux


"Soms, op een gewone dag in een normaal leven, gebeurt er iets waardoor er een bijzondere wending ontstaat. Een sprookjesachtige ontmoeting bijvoorbeeld, tijdens een vakantie in het Zuiden van Frankrijk. Een ontmoeting aan de voet van de Mont Ventoux die je niet meer loslaat en waardoor het leven nooit meer hetzelfde zal zijn, als in een hedendaags sprookje.”Bestellen


Als u interesse in een of meerdere boeken? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt de kosten van de bestelling overmaken op rekeningnummer NL67RABO0121334015. Zodra we de storting ontvangen hebben, sturen we u het boek toe.

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden